Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 12 Januari 2021 - Bahagian Pembangunan Belia, Jabatan Belia dan Sukan Negara dengan kerjasama IYC akan melaksanakan Program Youth Agrocity. Program yang berkonsepkan pertanian bandar akan dilaksanakan di tiga (3) lokasi iaitu so Kompleks Rakan Muda (KRM) Bukit Kiara Kuala Lumpur dan dua (2) di Program Perumahan Rakyat (PPR) sekitar Kuala Lumpur.

Mesyuarat diadakan bertujuan membuat pelaporan kemajuan gerak kerja program ini. Mesyuarat dipengerusikan oleh YBhg. Dato' Dr. Hajah Wasitah bt. Hj.Yusof, Ketua Pengarah, JBSN. Turut hadir pegawai-pegawai dari Bahagian Dasar & Perancangan Strategik, JBS Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Bahagian Pengurusan Sumber Manusia dan Cawangan Pembangunan Ekonomi.

#IYCMalaysia

#LeavingNoOneBehind

#kitajagakita

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top