Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

SHAH ALAM – Program Meow Fiesta dengan bertemakan We Love We Care anjuran Pertubuhan Penyelamat Kucing-Kucing Terbiar, Katzen Cat Santuary bersama para pelajar pascasiswazah Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan Universiti Teknologi Mara (UiTM) dengan kerjasama Pusat Belia Antarabangsa (IYC), Pusat Transformasi Bandar (UTC), Taman Botani Negara, Shah Alam serta dengan sokongan Kementerian Belia dan Sukan (KBS). Pertandingan ini telah diadakan pada 7 Jun 2015 (Ahad) bertempat di Dewan Galeri, Taman Botani Negara, Seksyen 8, Shah Alam.

Program sebegini diadakan bertujuan untuk memberi kesedaran mengenai kebajikan terhadap kucing-kucing terbiar, kepentingan vaksinasi dan mengenai pemandulan kucing bagi mengawal populasi, serta kebajikan menyelamat kucing dikalangan pelajar universiti. Selain itu juga, ia menjadi  platform untuk mencari sukarelawan dikalangan belia bagi menyertai  program/aktiviti menyelamat yang telah dijalankan disamping mengumpulkan dana bagi penjagaan kucing-kucing terbiar.

Pertandingan ini melibatkan beberapa kategori seperti Domestic Long Hair (DLH), Domestic Short Hair (DSH), Pedigree - Long Hair, Pedigree - Short Hair dan Best Special Needs Cats.

Program Meow Fiesta ini turut dihadiri oleh tetamu kehormat iaitu YBhg. Datin Kavitha Kumar, isteri kepada Timbalan Menteri Belia dan Sukan, Datuk M. Saravanan.

 

Disediakan oleh : Dewi Yusmalaila

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

Disunting oleh: Hazila binti Kamaruddin

 

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top