Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 24 Januari 2022 - Perlaksanaan Majlis Perhimpunan Bulanan Kakitangan IYC bagi tahun 2022 telah diadakan di Bilik Bunga Raya.

Pada kelazimannya, setiap awal tahun baharu semua kakitangan IYC akan bersama-sama membacakan ikrar perkhidmatan di IYC sebagai akujanji yang perlu dipatuhi oleh setiap kakitangan bagi meningkatkan semangat untuk memastikan IYC sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan dan pihak yang berkepentingan.

Perhimpunan kali ini turut meraikan salah seorang kakitangan IYC yang telah tamat perkhidmatannya iaitu Puan Norliza Mansor dari Unit Penginapan disamping ucapan dan amanat daripada Pengarah; YBrs. Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee.

#IYCMalaysia

#LeavingNoOneBehind

#KeluargaMalaysia

#kitajagakita

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top