Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Miri, Sarawak, 4 Disember 2021 - Majlis perasmian penutup Projek Komuniti Gotong Royong Membina Saluran Bekalan Air Bersih di Kampung Long Latei, Miri, Sarawak anjuran bersama Pusat Khidmat Masyarakat Dun N77 Telang Usan, Pusat Belia Antarabangsa (IYC), Persatuan Gerakan Kemanusian Malaysia (MyHumanitarian) dan JKKK Kampung Long Latei.

Perasmian penutup telah disempurnakan oleh Encik S. Pathma Seelan, Timbalan Pengarah Pusat Belia Antarabangsa (IYC) dan majlis turut dihadiri Cik Siti Shazleen Shazali sebagai Exco dan Koordinator Program Persatuan Gerakan Kemanusian Malaysia (MyHumanitarian); Encik Jangin Duwing Ketua Kampung Long Latei , Encik Simon

Setiausaha JKKK Kampung Long Latei ; Encik Lawai Ketua Belia Kampung Long Latei serta penduduk Kampung Long Latei bersama para Sukarewalan MyHumanitarian dan IYC.

Projek ini telah siap pada 2 December 2021 dan ianya mengambil masa satu bulan untuk disiapkan dan selepas ini, penduduk kampung boleh menikmati air seterusnya menggunakan kemudahan bekalan air ini bagi keperluan harian. Semoga ianya memberi manfaat dan dapat digunakan sebaik mungkin pada hari-hari mendatang.

#IYCMalaysia

#LeavingNoOneBehind

#KeluargaMalaysia

#mbpb2030

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top