Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 13 Januari 2020 - Majlis Penyerahan Bangunan Baharu Pusat Belia Antarabangsa (IYC), telah disempurnakan oleh YBhg. Dr.Waitchalla R.R.V Suppiah, Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan Malaysia. Turut hadir ialah YBrs. Dr. Hj. Mohammed Maliki bin Mohamed Rapiee, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa, En. Muhammad Hadi Danial bin Thomas, Penyelaras Projek bagi kontraktor utama ZR Construction serta wakil-wakil projek konsultan.

Majlis ini bermula dengan upacara menandatangani dokumen Sijil Penyerahan dan Pengambilan oleh En. Muhammad Hadi Danial bin Thomas, selaku Penyelaras Projek bagi kontraktor utama ZR Construction kepada YBhg. Dr.Waitchalla R.R.V Suppiah, Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan Malaysia. Manakala dokumen Perakuan Serahan Kerja Siap kepada pelanggan telah ditandatangani oleh YBhg. Dr Waitchalla R.R.V Suppiah, Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan Malaysia dan YBrs. Dr. Hj. Mohammed Maliki bin Mohamed Rapiee, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa.

 Bangunan baharu lima (5) tingkat ini yang merupakan kemudahan tambahan dengan menempatkan sebanyak 54 unit Bilik Penginapan, 4 Bilik Seminar, serta ruang makan yang bersifat serbaguna di samping kemudahan lain bagi memenuhi keperluan pelanggan.  

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

 
 
Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top