Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kg Jentong, Trolak, 20 Ogos 2020 - Majlis penutup dan penyampaian hadiah @ Program Belia Prihatin Orang Asli Lestari.Hadiah disampaikan oleh Presiden MBM, Sdr. Jufitri Joha. Beliau turut menyampaikan ucapan terima kasih kepada Tok Batin Kg Jentong atas kerjasama dan sokongan menjayakan program ini.

Hadir sama Pengarah Pusat Belia Antarabangsa, Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee, Presiden Majlis Belia Negeri Perak, Sdr. Aswanuddin Harifuddin, Presiden Majlis Belia Orang Asli, Sdr.Clive Allen, Tok Batin Kg. Jentong, Naib Presiden MBM, Sdr. Lim Swee Bok, SetiausahaAgung MBM, Sdr. Hasnul Haniff Harun, Ketua Penerangan MBM Sdr. Wan Mohd Husni Abdullah dan Exco MBM, Sdr. Ahmad Shah Mohamad Salleh.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top