Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

KUALA LUMPUR :Pengurusan IYC telah menganjurkan Perhimpunan Bulanan Mac 2017 di Bilik Bunga Raya pada jam 9.00 pagi. Perhimpunan kali ini diselaras oleh Bahagian Pemasaran dan Fasiliti dibawah kelolaan En Marzuki Bin Hashim,Eksekutif Kanan (PemasarandanFasiliti)  . Aturcara majlis perhimpunan dimulakan dengan nyanyian lagu Negaraku, lagu Wawasan IYC, lagu patriotik, bacaan doa, sesi perkongsian ilmu daripada kakitangan dan pelajar praktikal IYC serta ucapan amanat daripada Pengarah IYC dan penyampaian Anugerah Tokoh Pekerja Bulanan Februari 2017.

 

Pengarah IYC, Tn, Hj Mohamed Maliki didalam ucapannya menyebut tentang kepentingan mempunyai etika dan  

sikap yang lebih terbuka, positif, berdaya saing dan menghormati orang lain dalam memastikan setiap tugasan dijalankan dengan sempurna tanpa mewujudkan suasana yang tidak sihat.  Beliau juga turut mengingatkan kepada semua kakitangan IYC tentang lima (5) nilai murni yang menjadi pegangan asas IYC sejak penubuhan lagi.  

 

TnHj. Mohamed Maliki turut menyentuh beberapa perkara yang boleh menjadi motivasi dan pengajaran termasuklah masalah dan isu berkaitan media sosial masa kini antara contoh ialah  masalah identiti yang dikenali sebagai “Fake Syndrome” yang timbul daripada budaya sosial media seperti Fabebook, Instagram dan sebagainya.

 

Pengarah IYC juga mengucapkan tahniah kepada penerima Anugerah Tokoh Pekerja Bulanan IYC, En. Muhammad Faeez Bin Ayob, Jurueletrik dari Bahagian Penyelenggaraan dan Keselamatan Bangunan IYC.

Majlis perhimpunan diakhiri dengan sambutan hari lahir kakitangan IYC .

 

Disediakan oleh :Mohd Fauzi Khalip

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Disemak oleh :Hazila Bt Kamaruddin

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top