Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 29 September 2017 – Satu lawatan sambil belajar dari Sekolah Kebangsaan Gunong, Bachok, Kelantan ke IYC telah pada diadakan pada 29 September 2017.  Lawatan ini telah disertai oleh seramai 33 orang pelajar serta 5 orang guru. Tujuan lawatan ini adalah untuk mempelajari bagaimana pihak IYC menganjurkan program-program pembangunan belia khususnya di peringkat tempatan dan antarabangsa.

Taklimat berkaitan Pusat Belia Antarabangsa telah disampaikan oleh Encik Marzuki Bin Hashim, Eksekutif Program IYC. Selain daripada sesi taklimat, para  - pelajar telah dibawa untuk melihat kemudahan-kemudahan di IYC serta melawat projek Tanaman Bumbung IYC. Para pelajar juga telah diberikan taklimat serta penerangan tentang kaedah penanaman sayuran serta ternakan ikan atas bangunan IYC. Sesi lawatan telah diakhiri dengan sesi penyampaian cenderahati serta sesi fotografi kumpulan.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top