Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

16 September 2019  - IYC Cheras, Kuala Lumpur - Pengurusan IYC telah menerima lawatan kunjung hormat dari Deligasi Program Pertukaran Belia Malaysia - Indonesia 2019 seramai 25 orang yang mempunyai pelbagai latarbelakang antaranya adalah pelajar universiti, pensyarah, pekerja belia dan pegawai kerajaan yang secara langsung bergerak aktif dalam kerja sukarelawan dan pembangunan belia di Indonesia.

Deligasi diketuai oleh Encik Yossi Ahmad Falah dan Encik Andika Arlistianto dari Kementerian Pemuda dan Olahraga Republik Indonesia.

Taklimat ringkas mengenai IYC telah disampaikan oleh YBhg. Dr. Mohamed Maliki Bin Mohamed Rapiee, Pengarah IYC dan seterusnya deligasi dibawa melawat ke projek tanaman bandar di 'rooftop' bagi berkongsi tentang kepentingan keselamatan makanan dan kelestarian alam ini demi pembangunan yang seimbang pada masa akan datang.

Terima kasih kepada Puan Marcella@Ella binti Kopong, Penolong Pengarah di Unit Hal Ehwal Antarabangsa, Jabatan Belia dan Sukan yang telah menyelaras lawatan pada hari ini.

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top