Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 18 September 2017 – Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah menerima delegasi lawatan daripada Institut Kemahiran MARA Kuala Lumpur (IKM KL) pada 15 September 2017. Penyertaan lawatan ini adalah seramai 17 orang pelajar dan 3 orang pensyarah yang diketuai oleh En. Adnan b. Jamaluddin, Timbalan Pengarah Khidmat Pengurusan dan Hal Ehwal Pelajar IKM KL. Lawatan Kontekstual Kepimpinan IKM KL ke IYC ini bertujuan untuk membina jaringan hubungan di antara kedua-dua belah pihak serta memberi pendedahan kepada barisan kepimpinan MPP dalam hubungan dengan pihak agensi kerajaan.

Taklimat berkaitan IYC telah disampaikan oleh Pengarah IYC, Encik Mohamed Maliki bin Mohamed Rapiee. Delegasi ini turut dibawa melawat sekitar fasiliti IYC serta meninjau Projek Pertanian Bandar IYC. Pihak Pengurusan Institut Kemahiran MARA Kuala Lumpur dan pelajarnya sangat teruja melihat projek pertanian bandar yang diusahakan oleh IYC dengan penggunaan ruang yang sangat minimum. Mereka juga sangat tertarik dengan kerjasama staf IYC yang melibatkan diri dalam penjagaan tanaman di aras bumbung bangunan IYC.

Disediakan oleh: Muhamed Harith Bin Mohd Hanafi

E-mel                  : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Disunting oleh   : Marzuki Bin Hashim 

E-mel                  : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top