Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

KUALA LUMPUR, 23 Disember 2014 – Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah menerima satu lawatan daripada Pegawai Kementerian Belia dan Sukan Indonesia. Seramai tiga (3) orang  hadir iaitu Cik Nurhairiah, Encik Tuparno dan Encik Anang Kosim dari Bahagian Memperkasaan Belia, Kementerian Belia dan Sukan Indonesia, Menpora pada 22 Disember 2014 bertempat di Bilik Lembaga.

 

Penerangan telah disampaikan Pengarah IYC, Cik Azura Abidin dan mereka dibawa melawat kemudahan-kemudahan yang terdapat di IYC. Mereka turut dibawa melawat ke Y-Centre yang terletak di Pusat Transformasi Bandar (UTC) di Kuala Lumpur.

 

Tujuan lawatan kerja ini diadakan adalah untuk melihat cara pengurusan, kemudahan dan fasiliti yang ditawarkan disini serta melihat aktiviti dan program khususnya untuk belia yang boleh dijadikan sebagai panduan untuk mengembangkan pusat belia di Indonesia.

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    


 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top