Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 20 April 2021 - Pengurusan IYC telah menerima kunjungan dan lawatan kerja dari Pengurusan Tertinggi IKBN Kuala Perlis jam 3.00 petang tadi.

Delegasi lawatan telah diketuai oleh Encik Zurihanmi Bin Zakariya, Pengarah IKBN Kuala Perlis dan Encik Muhamed Shukri Bin Abdul Mookmin, Timbalan Pengarah. Turut hadir sama pegawai IKBN, Encik Shamsyul Akmal Bin Mohd Saad dan Encik Muhammad Fathehi Bin Ahmad Fuad.

Lawatan ini bertujuan untuk berkongsi dan membuat tinjauan kaedah pertanian bandar yang dilaksanakan di IYC dan program kerjasama pada masa akan datang.

Taklimat dan perkongsian dari IYC telah diketuai oleh YBrs.Dr.Mohamed Maliki Mohamed Rapiee selaku Pengarah.

 

#IYCMalaysia

#LeavingNoOneBehind

#kitajagakita

#iycurbanfarming

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top