Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

2 September 2019, Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah menerima lawatan tapak daripada 'Cabinet Office of Japan' untuk PRE CONSULTATION PROGRAM (PCP) bagi Port Of Call Program Kapal Belia Asia Tenggara dan Jepun (SSEAYP) 46/2019.

Lawatan tapak ini adalah bagi perlaksanaan POC SSEAYP 46/2019 dan bertujuan untuk mengenal pasti tempat dan lokasi pelaksanaan Country Program ketika POC SSEAYP 46/2019.

Lawatan ini dihadiri oleh Mr. Etsushi Nagao, Unit Chief for SSEAYP, Cabinet Office of JAPAN dan Miss Tomita Yurie dari Tobu Top Tours Co Ltd serta diiringi oleh Puan Wan Azira Binti Abd Aziz Ketua Unit, Unit Hal Ehwal Antarabangsa, Bahagian Pembangunan Belia, Jabatan Belia dan Sukan Negara dan Encik Nik Muhammad Asraff Bin Nik Mod Kamal, Penolong Pengarah Unit Hal Ehwal Antarabangsa.

Taklimat ringkas mengenai peranan dan program-program pembangunan belia IYC peringkat antarabangsa dan nasional telah disampaikan oleh YBrs. Dr. Mohamed Maliki Bin Mohamed Rapiee selaku Pengarah IYC serta lawatan ke bilik-bilik kemudahan dan penginapan yang boleh ditawarkan oleh IYC. Antara projek menarik yang telah dikongsikan ialah projek pertanian bandar di 'rooftop' IYC.

Turut hadir semasa lawatan ini ialah Encik Salehudin Bin Ghazali selaku perunding program IYC dan Puan Haslinda Binti Wahab Penolong Eksekutif (Pemasaran).

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top