Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KUALA LUMPUR, 5 November 2014 – Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah mengatur satu kursus Kecemerlangan Setiausaha dan Pembantu Tadbir yang telah dikendalikan oleh En. Md. Sarif bin Md. Som, Kluster Pengajian Etika Profesional dan Integriti INTAN, Bukit Kiara pada 3 hingga 4 November 2014 bertempat di Bilik Anggerik, IYC.

Seramai 11 orang peserta dari kalangan Ketua Pembantu Tadbir, semua Pembantu Tadbir dan Pembantu Program yang terlibat di dalam kursus ini. Dua (2) orang pelajar praktikal daripada Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) menjadi urusetia sepanjang program berlangsung.

Kursus ini diadakan bertujuan supaya peserta boleh bekerja secara profesional dalam satu organisasi di samping itu memupuk nilai-nilai murni serta membentuk amalan budaya kerja cemerlang dalam sesebuah oraganisasi.

Kursus ini berakhir dengan penyampaian sijil penghargaan yang disampaikan oleh Pn. Hazila binti Kamaruddin.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top