Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
PEKAN, 6 FEBRUARI 2016 Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan, Datuk Jamil Salleh adalah di antara 14 yang dianugerah Darjah Sri Sultan Ahmad Shah Pahang (SSAP) yang membawa gelaran Dato’ Sri dalam satu istiadat yang berlangsung di Istana Abu Bakar disini hari ini.
 
Seramai 256 menerima darjah kebesaran sempena ulang tahun hari Keputeraan Sultan Pahang. Pada majlis yang sama, Timbalan Ketua Pengarah Pembangunan Rakan Muda, Engku Azmi Engku Mohd. Basri dianugerahkan Darjah Indera Mahkota Pahang ( DIMP) yang membawa gelaran Dato’. Beliau adalah di antara seramai 85 individu yang dianugerahkan darjah ini.

Warga Team KBS merakamkan sekalung tahniah buat kedua-dua pemimpin tertinggi KBS ini dan mendoakan agar kedua-duanya akan terus berjaya didalam kerjaya dan kehidupan disamping terus memimpin untuk melonjakkan nama Kementerian Belia Dan Sukan di puncak kegemilangan.

Oleh : Razali Haji Mohamed Yassin ( Unit Komunikasi Korporat KBS)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top