Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
Kuala Lumpur, 11 Februari 2018 – Seramai 56 pelatih dari SMK Jalan Empat, Bangi, SMK Kajang Utama dan SMK Tun Mutahir, Melaka telah menyertai Kem Olahraga IYC 2018 selama 3 hari, bermula pada 9 hingga 11 Februari 2018. Program ini telah dijalankan di Pusat Belia Antarabangsa (IYC) dan juga Balapan Stadium Mini SMK Seri Permaisuri, Cheras.

Program anjuran IYC dengan kerjasama Institut Sukan Negara (ISN) adalah bertujuan untuk memberi pendedahan ke arah mempertingkatkan lagi corak latihan agar kemas dan efisien disamping menerapkan pengetahuan tentang sains sukan, pembangunan sahsiah diri dan juga penyediaan atlet yang berdisiplin yang mampu menyiapkan mereka ke peringkat yang lebih jauh.

Selain menyertai sesi latihan bersama jurulatih di balapan, para peserta juga berpeluang memahami corak dan gaya kehidupan seorang atlet Negara sewaktu sesi Perkongsian bersama Elena Goh yang merupakan atlet negara yang telah memenangi emas di dalam acara Lumba Jalan Kaki pada temasya Sukan Sea 2017 di Kuala Lumpur. Majlis penutup serta penyampaian sijil telah disempurnakan oleh Pengarah IYC, Dr. Mohamed Maliki b. Mohamed Rapiee.

Disediakan oleh : Jadzreill b. Jaafar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Disemak oleh : Marzuki B. Hashim
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top