Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 Kuala Lumpur, 3 Mac 2018 - Sebanyak 30 pasukan telah menyertai Kejohanan Bola Jaring Terbuka IYC 2018 yang telah berlangsung di Pusat Kecemerlangan Sukan Paralimpik, Kampung Pandan pada 3 Mac 2018 yang bermula dari jam 8.30 pagi dan berakhir pada jam 6.00 petang. 

Program anjuran IYC dengan kerjasama Persatuan Bola Jaring Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (PBJWP) adalah bertujuan untuk memperkasakan penglibatan belia dalam mencungkil bakat baru khususnya dalam sukan bola jaring serta memupuk semangat perpaduan dan integrasi kaum melalui sukan bola jaring.

Dua kategori yang dipertandingkan iaitu, Kategori Bawah 18 Tahun dan Kategori Wanita Terbuka telah menawarkan hadiah wang tunai berserta medal dan sijil bagi tempat keempat hingga johan bagi setiap kategori. Bagi Kategori Bawah 18 Tahun, johan jatuh kepada pasukan Dream Team B manakala johan bagi Kategori Wanita Terbuka pula dimenangi oleh pasukan PPO.

Majlis penutup serta penyampaian sijil telah disempurnakan oleh En.Marzuki b. Hashim, Eksekutif Kanan (Program) dan Pn. Hasnila Bt. Mohd. Jani, Eksekutif Kanan (Pentadbiran) IYC.

 

 

Disediakan oleh :

Jadzreill b. Jaafar

Penolong Eksekutif (Program)

 

Disemak oleh :

Marzuki B. Hashim

Eksekutif Kanan (Program)

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top