Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

CHERAS, KUALA LUMPUR – Slot Perkongsian Ilmu telah disampaikan oleh pelajar praktikal mengenai Kaedah Pembelajaran Universiti Conventry dan Digital Teknologi serta Masyarakat pada 31 Mac 2015 (Selasa) bertempat di Bilik Bunga Raya.

Dua (2) orang pelajar praktikal iaitu Cik Nur Shahrul Wahyuni dan Cik Myra Shafiena telah menjalani latihan industri di IYC selama 3 bulan bermula 1 Januari 2015 hingga 31 Mac 2015. Kedua – dua pelajar praktikal ini telah mengambil jurusan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat Perniagaan dari Kolej Polytech Mara (KPTM) Kuala Lumpur

Di dalam slot tersebut mereka telah menyampaikan serba ringkas tentang sebuah universiti yang terletak di Coventry, England. Universiti ini dikenali sebagai Politeknik Lanchester sehingga 1987 dan Politeknik Coventry sehingga dianugerahkan status universiti.

Universiti ini terdiri daripada empat fakulti dan satu sekolah yang menguruskan beberapa anak syarikat komersial. Universiti ini juga turut menyediakan perkhidmatan kepada organisasi perniagaan tempatan dan kebangsaan di sana.

Slot ini juga memberikan tips serta langkah-langkah keselamatan serta bagaimana untuk mengurangkan risiko laman web dan jaringan internet dari digodam oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab.

Majlis diakhiri dengan sesi foto berkumpulan dan jamuan ringan.

 

Di sediakan oleh: Muhammad Mazwan Bin Mazny

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top