Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

19 Ogos 2019, Pengurusan IYC telah melaksanakan Program "Jom Bebas Rasuah @ Pusat Belia Antarabangsa (IYC) untuk semua kakitangan bagi tujuan memberi pendedahan mengenai kepentingan pelaksanaan bebas rasuah di dalam organisasi dan penekanan kepada ikrar serta akujanji yang dilaksanakan bagi memastikan setiap pegawai dan kakitangan bertanggungjawab dalam melaksanakan tugasan seterusnya menjauhkan diri dari sebarang perlakuan rasuah sepanjang tempoh perkhidmatan di IYC.

Taklimat ringkas berhubung rasuah telah disampaikan oleh Tuan Samsul Bin Salip, Penolong Kanan Pesuruhjaya (PKPj) Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia.

Sesi bacaan Ikrar Bebas Rasuah (IBR) telah diketuai oleh YBrs. Dr. Mohamed Maliki bin Mohamed Rapiee selaku Pengarah IYC diikuti oleh semua kakitangan IYC yang disaksikan oleh Tuan Ruslan bin Tuan Mat, Pengarah Bahagian Pendidikan Masyarakat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia.

Program ini juga turut dihadiri oleh YBhg. Dato' Azhar Mohamed Isa mewakili Ahli Lembaga Amanah Yayasan Pusat Belia Antarabangsa.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

Pelawaan adalah dibuka kepada Katerer Muslim / Pengusaha Makanan Muslim yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia 
dalam bidang/ taraf berkenaan bagi mengendalikan katering di Yayasan Pusat Belia Antarabangsa, Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top