Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

19 Ogos 2019, Pengurusan IYC telah melaksanakan Program "Jom Bebas Rasuah @ Pusat Belia Antarabangsa (IYC) untuk semua kakitangan bagi tujuan memberi pendedahan mengenai kepentingan pelaksanaan bebas rasuah di dalam organisasi dan penekanan kepada ikrar serta akujanji yang dilaksanakan bagi memastikan setiap pegawai dan kakitangan bertanggungjawab dalam melaksanakan tugasan seterusnya menjauhkan diri dari sebarang perlakuan rasuah sepanjang tempoh perkhidmatan di IYC.

Taklimat ringkas berhubung rasuah telah disampaikan oleh Tuan Samsul Bin Salip, Penolong Kanan Pesuruhjaya (PKPj) Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia.

Sesi bacaan Ikrar Bebas Rasuah (IBR) telah diketuai oleh YBrs. Dr. Mohamed Maliki bin Mohamed Rapiee selaku Pengarah IYC diikuti oleh semua kakitangan IYC yang disaksikan oleh Tuan Ruslan bin Tuan Mat, Pengarah Bahagian Pendidikan Masyarakat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia.

Program ini juga turut dihadiri oleh YBhg. Dato' Azhar Mohamed Isa mewakili Ahli Lembaga Amanah Yayasan Pusat Belia Antarabangsa.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top