Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KUALA LUMPUR, 28 MAC 2016 – Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa (IYC) menerima satu lawatan daripada Institut Pendidikan Guru ( IPG ) Kampus Batu Lintang , Sarawak pada 25 Mac lalu bertempat di Bilik Bunga Raya, IYC. 

Lawatan ini diketuai Dr. Abang Ismail Abang Haji Julhi dan mereka merupakan pelajar Program Ijazah Sarjanamuda Perguruan Pentadbiran Jarak Jauh, IPG Kampus Batu Lintang, Kuching yang sedang mengikuti kursus Pengurusan Pentadbiran Pendidikan Jasmani dan Sukan. Hazila Kamaruddin selaku Eksekutif Kanan (Pentadbiran) wakil Pengarah IYC telah menyampaikan taklimat ringkas mengenai fungsi, peranan dan program-program pembangunan belia yang dijalankan di IYC serta mengenai fasiliti dan kemudahan yang di tawarkan IYC. Peserta lawatan juga dibawa melawat bilik-bilik penginapan dan kemudahan di IYC.


Oleh:
Dewi Yusmalaila binti Muhamad ( IYC Cheras )
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Disunting : 
Hazila binti Kamaruddin ( IYC Cheras )

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top