Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 24 Januari 2020 - Program "IYC Slim Fit Challenge 2020" merupakan program yang dirancang khas untuk kakitangan IYC.

Program anjuran Biro Sukan Kelab Kebajikan dan Rekreasi PBA dengan kerjasama Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa bermula 24 Januari hingga 20 April 2020.

Pelaksanaan program bermatlamat untuk memberi kesedaran kepentingan penjagaan kesihatan melalui kaedah yang betul, cara pemakanan sihat melalui diet yang seimbang dan aktiviti senaman secara berterusan.

Taklimat tentang pemakanan dan kesihatan telah disampaikan oleh Encik Muhamad Farid bin Sani, Pegawai Dietatik (Dietatik) dari Klinik Kesihatan Putrajaya. Pengisian ini penting sebagai ilmu dan persediaan pertandingan. Seramai 30 orang kakitangan IYC telah hadir ke sesi taklimat ini.

Konsep pertandingan merupakan kaedah untuk menghargai kakitangan yang serius dan komited mencapai sasaran dalam program ini. Cik Azizatil Anum sebagai jurulatih 'workout' sepanjang pertandingan ini juga turut berkongsi tips asas bagi memastikan semua peserta bersedia dari segi mental dan fizikal.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

 
 
Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top