Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 24 Januari 2020 - Program "IYC Slim Fit Challenge 2020" merupakan program yang dirancang khas untuk kakitangan IYC.

Program anjuran Biro Sukan Kelab Kebajikan dan Rekreasi PBA dengan kerjasama Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa bermula 24 Januari hingga 20 April 2020.

Pelaksanaan program bermatlamat untuk memberi kesedaran kepentingan penjagaan kesihatan melalui kaedah yang betul, cara pemakanan sihat melalui diet yang seimbang dan aktiviti senaman secara berterusan.

Taklimat tentang pemakanan dan kesihatan telah disampaikan oleh Encik Muhamad Farid bin Sani, Pegawai Dietatik (Dietatik) dari Klinik Kesihatan Putrajaya. Pengisian ini penting sebagai ilmu dan persediaan pertandingan. Seramai 30 orang kakitangan IYC telah hadir ke sesi taklimat ini.

Konsep pertandingan merupakan kaedah untuk menghargai kakitangan yang serius dan komited mencapai sasaran dalam program ini. Cik Azizatil Anum sebagai jurulatih 'workout' sepanjang pertandingan ini juga turut berkongsi tips asas bagi memastikan semua peserta bersedia dari segi mental dan fizikal.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top