Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 28 Ogos 2020 - Sempena sambutan hari kemerdekaan yang ke- 63, pihak Pengurusan IYC telah mengadakan aktiviti untuk kakitangan IYC di semua peringkat dengan cara normal baharu. Antara aktiviti yang dijalankan adalah pertandingan permainan tradisional seperti Pertandingan Congkak, Pertandingan Dam Haji, Kuiz Kenegaraan, Pertandingan Fotografi, Pertandingan Deklamasi Sajak dan Pertandingan Persembahan Kumpulan.

Aktiviti yang berlangsung selama dua hari iaitu pada 27 dan 28 Ogos 2020 bertujuan untuk menyemarakkan sambutan Hari Kemerdekaan pada tahun ini yang bertemakan Malaysia Prihatin. Aktiviti yang disusun mempunyai nilai dan budaya Malaysia disamping meningkatkan semangat patriotisma di kalangan kakitangan IYC.

Terima kasih buat para juri iaitu Puan Azlin Asmuni, Pegawai Perancang Bahasa dari Dewan Bahasa dan Pustaka; Encik Nawfal Bin Zamri dari Artistic Director Bleenk Media dan Encik Redzuan Md Noor, Photojournalist.

Program ini berakhir dengan ucapan penutup oleh YBhg. Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top