Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 28 Ogos 2020 - Sempena sambutan hari kemerdekaan yang ke- 63, pihak Pengurusan IYC telah mengadakan aktiviti untuk kakitangan IYC di semua peringkat dengan cara normal baharu. Antara aktiviti yang dijalankan adalah pertandingan permainan tradisional seperti Pertandingan Congkak, Pertandingan Dam Haji, Kuiz Kenegaraan, Pertandingan Fotografi, Pertandingan Deklamasi Sajak dan Pertandingan Persembahan Kumpulan.

Aktiviti yang berlangsung selama dua hari iaitu pada 27 dan 28 Ogos 2020 bertujuan untuk menyemarakkan sambutan Hari Kemerdekaan pada tahun ini yang bertemakan Malaysia Prihatin. Aktiviti yang disusun mempunyai nilai dan budaya Malaysia disamping meningkatkan semangat patriotisma di kalangan kakitangan IYC.

Terima kasih buat para juri iaitu Puan Azlin Asmuni, Pegawai Perancang Bahasa dari Dewan Bahasa dan Pustaka; Encik Nawfal Bin Zamri dari Artistic Director Bleenk Media dan Encik Redzuan Md Noor, Photojournalist.

Program ini berakhir dengan ucapan penutup oleh YBhg. Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

 
 
Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top