Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
PERETAK, 3 MAC 2016 - Seramai 98 pegawai Institut Kemabiran Belia Negara (IKBN) Peretak, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) IKBN Peretak,wakil dewan makan café dan pegawai keselamatan serta pembersihan telah menghadiri satu taklimat ke arah Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA). 
 
Ia merupakan satu pembahruan dari 5S sedia ada kepada EKSA. Taklimat ini bermula dari 8.30 sehingga 10.30 pagi bertempat di Auditorium IKBN Peretak yang disampaikan penceramah jemputan dan juga merupakan “Champion” dari MAMPU, Rozita Shamsuddin dari Kementerian Pengajian Tinggi. Taklimat yang disampaikan mendapat sambutan positif dan idea-idea bernas bagi persediaan IKBN Peretak ke arah Eksa.
 
Oleh: Hardev Singh Sokhal A/L Jaswant Singh( IKBN PERETAK )

Disunting : Nicholos Micheal ( IKBN PERETAK )

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top