Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KUALA LUMPUR, 15 Disember 2014 – Sempena Hari Ulangtahun ke- 26 tahun Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah mengadakan Hari Terbuka dengan bertemakan “IYC Maju Bersama Komuniti” telah diadakan pada 14 Disember 2014 (Ahad) bertempat di IYC.

Pelbagai aktiviti yang telah dikendalikan oleh Persatuan Ngo dan individu seperti Mari Mencuba Mendaki Tembok Tiruan, Marathon Aerobik, Mural Panting dari Cik Anna Karina (Filipina), Sukan Traditional dari MARFIMA, Lukisan Grafiti dari Persatuan Belia Progresif (WAKAKA), Pertandingan Break Dance dari Persatuan Belia Progresif (WAKAKA), Bengkel Penyiaran & Komunikasi dari Shot by Shot Production, Ceramah Kreativiti & Inovasi dari En. Robes Young, Pameran IYC, Promosi Pengambilan Perajurit Muda Sukarela Askar dari Rejimen 515 Askar Wataniah , Promosi Peluang Perniagaan Franchise dari Gloaria Jeans Coffee, Rescue UTC-IYC Rehab & Re-Home Cat dari KATZEN SANTUARY dan Cabutan Bertuah.

 

Hari Terbuka IYC diadakan bertujuan untuk mempromosikan IYC sebagai sebuah institusi pembangunan belia yang menyediakan pelbagai kemudahan dan mesra belia melalui aktiviti yang dianjurkan, Menggalakkan belia setempat untuk menyertai program-program di samping mempamerkan bakat masing-masing melalui program yang dianjurkan dan merapatkan hubungan kerjasama di antara IYC dengan komuniti setempat.

 

YBrs. Cik Azura binti Abidin, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa (IYC) turut hadir bagi menyerikan hari terbuka tersebut.

 

 

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

 

Disunting oleh: Hazila binti Kamaruddin

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

Pelawaan adalah dibuka kepada Katerer Muslim / Pengusaha Makanan Muslim yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia 
dalam bidang/ taraf berkenaan bagi mengendalikan katering di Yayasan Pusat Belia Antarabangsa, Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top