Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KUALA LUMPUR, 15 Disember 2014 – Sempena Hari Ulangtahun ke- 26 tahun Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah mengadakan Hari Terbuka dengan bertemakan “IYC Maju Bersama Komuniti” telah diadakan pada 14 Disember 2014 (Ahad) bertempat di IYC.

Pelbagai aktiviti yang telah dikendalikan oleh Persatuan Ngo dan individu seperti Mari Mencuba Mendaki Tembok Tiruan, Marathon Aerobik, Mural Panting dari Cik Anna Karina (Filipina), Sukan Traditional dari MARFIMA, Lukisan Grafiti dari Persatuan Belia Progresif (WAKAKA), Pertandingan Break Dance dari Persatuan Belia Progresif (WAKAKA), Bengkel Penyiaran & Komunikasi dari Shot by Shot Production, Ceramah Kreativiti & Inovasi dari En. Robes Young, Pameran IYC, Promosi Pengambilan Perajurit Muda Sukarela Askar dari Rejimen 515 Askar Wataniah , Promosi Peluang Perniagaan Franchise dari Gloaria Jeans Coffee, Rescue UTC-IYC Rehab & Re-Home Cat dari KATZEN SANTUARY dan Cabutan Bertuah.

 

Hari Terbuka IYC diadakan bertujuan untuk mempromosikan IYC sebagai sebuah institusi pembangunan belia yang menyediakan pelbagai kemudahan dan mesra belia melalui aktiviti yang dianjurkan, Menggalakkan belia setempat untuk menyertai program-program di samping mempamerkan bakat masing-masing melalui program yang dianjurkan dan merapatkan hubungan kerjasama di antara IYC dengan komuniti setempat.

 

YBrs. Cik Azura binti Abidin, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa (IYC) turut hadir bagi menyerikan hari terbuka tersebut.

 

 

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

 

Disunting oleh: Hazila binti Kamaruddin

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top