Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 29 April 2018 - Program Hari Terbuka Pusat Belia Antarabangsa (IYC) 2018 merupakan salah satu platform untuk mempromosikan kemudahan-kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di IYC. Di samping itu, program ini dapat memberi kesempatan dan peluang kepada masyarakat awam terutama belia untuk lebih mendekati dan mengenali Pusat Belia Antarabangsa (IYC) sebagai pusat aktiviti yang mesra belia.

Pelaksanaan Hari Terbuka IYC 2018 bertujuan mempromosikan IYC sebagai sebuah institusi pembangunan belia yang menyediakan pelbagai kemudahan dan mesra belia melalui aktiviti yang dianjurkan dan membuka peluang kepada orang ramai untuk melihat kemudahan yang ditawarkan oleh IYC sebagai sebuah kompleks yang lengkap.

Disamping itu juga bagi merealisasikan peranan IYC sebagai sebuah pusat yang menganjurkan aktiviti atau program yang berbentuk antarabangsa yang melibatkan penyertaan peserta dari negara luar serta peranan IYC dengan masyarakat setempat dalam aktiviti-aktiviti pembangunan sosial dan ekonomi

Antara aktiviti yang telah dijalankan adalah seperti Pertandingan Aerobathon, Pertandingan Mewarna dan Melukis Kanak – Kanak, Pertandingan FIFA 18, Battlefiled LIVE, Kelas Roti dan Cream Puff, Pertandingan IYC’s Got Talent serta acara Cabutan Bertuah. 

Majlis penutup serta penyampaian hadiah dan sijil telah disempurnakan oleh Dato’ Lokman Hakim b. Ali Ketua Setiausaha Kem. Belia dan Sukan dengan diiringi oleh Cik Tomoko Takahashi, Ahli Lembaga Pengarah IYC serta Pengarah IYC, YBrs. Dr. Mohamed Maliki b. Mohamed Rapiee.

 

 

Disediakan oleh : Jadzreill B. Jaafar

E-mel : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Disemak oleh : Marzuki B. Hashim 

E-mel : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top