Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

MASJID TANAH, 10 APRIL 2016 Fit Malaysia Melaka yang diadakan di Taman Rekreasi Bukit Beringin disambut meriah dengan kehadiran hampir 15,000 pengunjung. 

Menteri Belia dan Sukan, YB Encik Khairy Jamaluddin, yang hadir dalam program tersebut turut mengambil bahagian dalam acara kayuhan basikal kategori 30km manakala Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan, Dato’ Lokman Hakim Ali, mengambil bahagian dalam basikal kategori 10km.

Selain acara kayuhan, aktiviti lain yang diadakan ialah acara larian 10km dan 5km, Get Fit With KJ, Jom Kurus 1Malaysia, zumba, bodycombat, pameran kesihatan serta gerai jualan.

Ketua Menteri Melaka, YAB Datuk Seri Ir. Idris Haron yang turut hadir bagi merasmikan program tersebut berkata, “Orang Melaka cukup bertuah kerana Melaka telah dipilih oleh Menteri Belia dan Sukan sebagai salah satu destinasi Fit Malaysia yang akan menyumbang kepada kesejahteraan negara kita.”

Turut hadir dalam program tersebut Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, YB Datuk Mas Ermieyati Samsudin dan Ketua Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negara Datuk Hajah Hatipah Ibrahim.

Oleh : Azlin Emiza Jamri(Unit Komunikasi Korporat KBS)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Disunting : Razali Haji Mohamed Yassin ( Unit Komunikasi Korporat KBS)

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top