Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

7 Oktober 2019 – Cheras, Bengkel Pengisian Unit Kompetensi Elektif Pengantarabangsaan Kerja Belia

Pengurusan IYC telah mengadakan Bengkel Pengisian Unit Kompetensi Elektif Pengantarabangsaan Kerja Belia pada 7 hingga 8 Oktober 2019 bertempat di Bilik Lembaga IYC.

Bengkel ini bertujuan untuk pemantapan isi maklumat, bahan ilmu, kandungan bidang, serta kerja amali yang diperlukan dalam modul National Occupational Skills Standard - NOSS bagi skop bidang Pengantarabangsaan Kerja Belia.

Beberapa rakan strategik dan pakar yang menjayakan bengkel ini terdiri dari Majlis Belia Malaysia MBM iaitu Encik Jufitri Johar selaku Presiden merangkap Ahli Lembaga Amanah IYC, Dr. Lee Kwan Meng dari IPSAS UPM, En. Salehuddin Ghazali Perunding Pembangunan Belia IYC, Encik Khairul Anuar Mansor dan Cik Siti Syazlin dari Majlis Belia Asia (AYC), Puan Bibi Zaleha dari Jawatankuasa Kerjasama Belia ASEAN (CAYC), Cik Muznah dan Cik Aisyah dari Sekretariat MyCorps serta Puan Sharifah Norrizah dari KABESA. Pegawai IYC yang turut terlibat ialah Encik Marzuki Hashim, Puan Nageswary, Encik Jadzreill dan Puan Ismazira dari Bahagian Program dan urusetia bengkel.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top