Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

6 September 2019 – Bengkel Pemerkasaan Modul Tier 3 Malaysia Future Leaders School (MFLS) telah berlangsung pada 5 – 6 September 2019 bertempat di Dewan Kampo, Pusat Belia Antarabangsa, Kuala Lumpur. Bengkel ini dianjurkan oleh Kluster Kepimpinan Institut Pembangunan Dan Kecemerlangan Kepimpinan (i-LEAD) Kementerian Belia dan Sukan, Malaysia.

 
Bengkel ini bertujuan untuk memurnikan modul Tier 3 MFLS agar lebih bertepatan dan bersesuaian dengan mengambil kira hasil pelaksanaan Tier 2 MFLS. Perbincangan selama 2 hari ini juga fokus untuk mendapatkan input dan kolaborasi strategik bersama pemegang taruh MFLS dan penyelarasan tanggungjawab serta peranan pemegang taruh di dalam pelaksanaan modul Tier 3.


Bengkel ini melibatkan kehadiran Pegawai dari Agensi Kerajaan, GLC, Sektor Korporat dan NGO antaranya dari KPM, JPA, IDFR, SPA, UPM, KBS, UMW Corporation, Samsung Malaysia Electronics, GEN My, Media Prima Berhad, MBM, IYC, Global Wellnes Foundation, MIDP, Islamic Relief, Malaysia Relief Agency (MRA), United Nation Association of Malaysia, Yayasan Hasanah.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top