Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

KUALA LUMPUR - Bengkel Personal Gromming: Turning on Expression to Impressions – Personality Development 101 anjuran Pengurusan yang telah dikendalikan oleh Cik Karina Jardin daripada Personality Development Coach Business Development Consultant/President AK Jardin & Associates pada 22 Mac 2015 bertempat Bilik Anggerik, Pusat Belia Antarabangsa (IYC).

Seramai 18 orang peserta terdiri daripada kakitangan IYC dan pegawai dari Kementerian Belia dan Sukan (KBS) Malaysia. Para peserta diberi pendedahan asas berkaitan bagaimana cara untuk memperbaiki personaliti diri, iaitu mempelajari teknik berjabat tangan yang betul, pemilihan pakaian mengikut bentuk badan, cara bersolek dan pemilihan alat solek yang betul dan aktiviti permainan meneka perkataan. Bengkel ini diadakan selama setengah hari bermula dari jam 9.00 pagi hingga 1.00 tengahari

 

Bengkel ini turut dihadiri oleh Cik Azura Bt. Abidin, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa (IYC). Bengkel ini diakhiri dengan sesi foto berkumpulan dan jamuan makan tengahari.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top