Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 16 Januari 2020 - Pelaksanaan Bengkel bertujuan mendapatkan pandangan serta perkongsian impak projek daripada empat rakan strategik IYC yang terlibat dalam pelaksanaan program SDG IYC bermula tahun 2017.

Bengkel ini juga menjadi platform bagi peserta dan rakan strategik untuk berkongsi idea dan kaedah serta pendekatan yang lebih efisyen dengan impak yang lebih besar seterusnya relevan kepada kumpulan golongan sasar di samping memastikan setiap penganjuran program mengandungi nilai yang menyokong kepada 17 Matlamat Pembangunan Lestari (SDG).

Pihak pengurusan IYC juga turut menyerahkan sumbangan geran program kepada Athena Holdings Sdn Bhd, Majlis Belia Orang Asli Malaysia (MBOAM), Malaysia Humanitarian Movement (MHM) dan pihak Scopurs Malaysia yang diharapkan mampu membantu semua pemegang taruh menyelaras program-program yang telah dirancang.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top