Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
 
Kuala Lumpur, 28 Mei 2022 - Telah berlangsung Kursus Asas Berkebun pada hari ini yang merupakan salah satu aktiviti di dalam Program Youth Agrocity, Kementerian Belia dan Sukan. Kursus ini merupakan kerjasama di antara IYC, JBSN dan Bahagian Pertanian Bandar, Jabatan Pertanian.
 
Kursus ini menekankan perkara asas berkaitan pertanian di mana ianya merangkumi teknik menyemai biji benih, membuat perangkap serangga, mengenal serangga dan perosak dan menentukan tanah yang sesuai untuk bertani.
 
Kursus ini telah disertai seramai 35 orang yang merangkumi golongan belia dan golongan B40 komuniti setempat. Seramai 8 orang tenaga pengajar daripada Bahagian Pertanian Bandar, Jabatan Pertanian turut serta dalam kursus kali ini. Kursus ini juga telah diadakan di Bilik Berlian dan Fit Arena, IYC.
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top