Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
Bangi, 12 April 2021 - Pengurusan IYC mengucapkan tahniah dan syabas kepada tiga(3) orang kakitangan IYC iaitu Encik Muhammad Mazwan Bin Mazny, Puan Rohana Binti Abdul Rahman dan Puan Norzehen Binti Shamsudin yang telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang KBS 2020.
 
Majlis kali ini telah dilaksanakan secara hibrid iaitu secara fizikal dan secara atas talian pada 12 April 2021.
 
Semoga kejayaan yang diperolehi bukan satu titik noktah untuk terus mengorak langkah lebih cemerlang pada masa akan datang. Ianya sebagai satu pembakar semangat untuk sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik secara berterusan dalam meningkatkan kualiti organisasi dan pembangunan diri, serta memberi inspirasi kepada rakan sekerja yang lain. 
 
Sesuai dengan tema "Plant (T) Your Career", kita perlu merancang, membangun dan transform dalam kerjaya yang dibina.
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top