Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
Kuala Lumpur, 9 April 2021 - Kursus Pengurusan Sebutharga dan Tender telah dilaksanakan pada 8 dan 9 April 2021 di Bilik Bunga Raya, IYC.
 
Kursus ini telah dikendalikan oleh pihak Bridge Knowle Events (M) Sdn. Bhd dengan penceramah yang pakar dan berpengalaman iaitu Prof. Madya Sr. Dr. Sarajul Fikri bin Mohamed.
 
Objektif kursus adalah untuk berkongsi kaedah dan cara terbaik dalam pengurusan sebutharga dan tender disamping menambahbaik pelaksanaan sistem sedia ada. Peserta kursus adalah terdiri daripada pegawai dan kakitangan IYC dengan jumlah seramai 23 orang.
 
Majlis penutup telah disempurnakan oleh YBrs.Dr.Mohamed Maliki Mohamed Rapiee, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa (IYC).
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top